9200 Mosonmagyaróvár, Szále János u. 33. E-mail: topcool@topcool.hu Mobil: +36 30 905 3080 Tel.: +36 96 204 653 Fax: +36 96 576 121

Szerviz

Miért fontos a rendszeres karbantartás?

Egyrészt a klímaberendezés működtetésének szempontjából, az elhanyagolt, elkoszolódott szerkezet hatékonysága ugyanis jelentősen romlik. A levegő felfogott szennyeződései lerakódnak a beltéri egységben, a hőcserélők lamelláin, az eltömődött lemezeken a levegő nem tud akadálytalanul keresztüláramolni, ez pedig a gép teljesítményromlásán kívül megnövekedett áramfogyasztáshoz is vezet. A menetrendszerű karbantartás során a szakemberek elvégzik a nyomásértékek, valamint a klímaberendezés más paramétereinek ellenőrzését is.

A rendszeres, szakszerű tisztítás az egészségünk szempontjából is fontos, hiszen a folyamatos páralecsapódás miatt a beltéri egységek belseje melegágya a különböző kórokozóknak, baktériumoknak, gombáknak. Elszaporodáuk nemcsak kellemetlen szagot, hanem komoly légúti és egyéb megbetegedéseket is okozhat, amely ellen csak rendszeres tisztítással és fertőtlenítéssel védekezhetünk. Erre azoknál a modern típusoknál is szükség van, amelyek speciális szűrőrendszerekkel és bevonatokkal rendelkeznek, csökkentve a fertőzés esélyét.

Referenciák

Leier - Göllersdorf

Novomatic - Veszkény

Szolgáltatásaink

Klíma, hűtő és légtechnikai berendezések:

forgalmazása rendszeres karbantartása rendszerek tervezése felügyelete telepítése

TOP COOL Hűtő-és Klímatechnikai Kft.
9200 Mosonmagyaróvár, Szále János u. 33.